Program affiliate perdana Affiliate Junction, iaitu MyKad Smart Shopper Program (MSSP)
merupakan satu program runcit yang diuruskan secara persendirian bagi menawarkan diskaun dan ganjaran.

Pendaftaran/pengaktifan dalam program ini adalah PERCUMA untuk rakyat Malaysia yang memiliki MyKad melalui Affiliate AJ atau Agensi yang sah. Ia dimiliki sepenuhnya oleh I Synergy International (M) Sdn Bhd (dahulunya dikenali sebagai I Synergy Universal Sdn Bhd).

Tiada perkongsian komersial  atau kerjasama perniagaan antara I Synergy International (M) Sdn Bhd dengan mana-mana pihak ketiga samada Organisasi, Persatuan, NGO, atau Pihak Berkuasa Kerajaan. Sokongan rasmi yang diberikan oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) dan Multimedia Development Corporation (MDeC) adalah untuk mengiktiraf serta menggalakkan inisiatif dan promosi dalam penggunaan kad pintar di kalangan sektor komersial swasta.

Jika anda mempunyai sebarang keraguan atau soalan mengenai program kami atau ingin menjadi Affiliate AJ atau Agensi yang diiktiraf melalui program pelesenan dibayar kami, sila berjumpa terus dengan wakil kami untuk mendapatkan penerangan yang lebih terperinci di mykadsentral[at]gmail.com atau hubungi hotline program kami di 1800-88-6925 (MYAJ) atau e-mel info@aj.my

MSSP.my tidak bertanggungjawab di atas segala kehilangan, kerosakan dan kerugian yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini.

MSSP.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman web ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.